Ензимний пілінг: від теорії до практики | Derma Series - Статті

Ензимний пілінг: від теорії до практики | Derma Series - Статті

Энзимный пилинг: от теории к практике
4 серпня 2020

Ензимний пілінг: від теорії до практики

Дія ензимів (або ферментів) на організм відома давно. Ці речовини білкової природи є біологічними каталізаторами, які прискорюють усі необхідні хімічні процеси. У людському організмі вчені нарахували понад 3000 видів різних ферментів! У косметології найбільш широке застосування отримали ферменти підкласу протеаз. Завдяки своїй здатності розщеплювати білки, а саме шкірний білок кератин, протеази стали невід'ємною частиною усіх пілінгових процедур.

Ензимний професійний догляд можна зробити як в кабінеті, так і вдома - це зручно, швидко та завжди з миттєвим результатом.

Чим гарний ензимний пілінг в практиці косметолога? Виділимо три головних переваги.

ПО-ПЕРШЕ,

це найдієвіший спосіб створити WOW-ефект всього за одну процедуру. Завдяки ретельному злущування ороговілих клітин разом із залишками забруднень і шкірного сала, вирівнюється шкірний рельєф, «тьмяність» змінюється здоровим відтінком шкіри на порядок світліше колишнього! А якщо засіб для ензимного пілінгу буде містити і частинки для механічної ексфоліації - ефект перевершить ваші очікування.

ПО-ДРУГЕ,

ензимний пілінг може бути як самостійною експрес-процедурою, так і частиною ґрунтовного терапевтичного догляду і використовуватися на етапі регенеративної активації. У цій якості ензимний пілінг, стимулюючи всі процеси в шкірі, змушує її активніше «відгукуватися» на наступні, найбільш інтенсивні етапи процедури.

ПО-ТРЕТЄ,

для пацієнта з чутливою шкірою ензимний пілінг - просто порятунок! Особливо, якщо фермент, який використовується в пілінгу, - папаїн. Саме він знижує алергічні реакції на шкірі, що провокуються різними антигенами.

До речі, ферменти люблять тепло, тому для посилення результату не забудьте використовувати під час 5-10-хвилинної експозиції пілінгу теплий вологий рушник.
Отже, ензими забезпечують ДЕЛІКАТНЕ та ЕФЕКТИВНЕ лущення та відновлення клітин епідермісу. Завдяки ензимам шкіра набуває рівного тону та здорового кольору!


Кому актуальний ензимний пілінг:

  • для чутливої шкіри
  • для вагітних та під час лактації
  • як підготовка шкіри до інвазивних процедур:
    • кислотних пілінгів (сприяє рівномірному проникненню кислот)
    • мезотерапії (підвищує дію активних речовин)
    • лазерних методик (стимулює регенерацію, відновлення клітин та збереження гідратації шкіри)

Що використовувати:

  • Ензимна крем-маска на основі екстракту папайї для вирівнювання мікрорельєфу та миттєвого освітлюючого ефекту. Регулюйте самостійно інтенсивність та спосіб використання - ексфоліант, маска чи гомаж.
  • Ензимна регенеруюча сироватка з АНА. Гліколева кислота (5%) активує синтез цитокінів, що впливають на вироблення структурних елементів дерми, колагену та гіалуронової кислоти. Рослинний ферментний комплекс Keratoline сприяє оптимальній кератинізації й підвищенню регенеративних функцій шкіри.
  • Відновлююча маска для максимального зволоження нормалізує рівень гідратації епідермісу, підтримує осмобаланс у глибоких шарах шкіри.

Обирайте якісну продукцію з гарантованим ефектом і радійте результатам #безфотошопу