«Суха» олія для масажу: беріть на замітку! | Derma Series - Статті

«Суха» олія для масажу: беріть на замітку! | Derma Series - Статті

«Сухое» масло для массажа: берите на заметку!
12 червня 2020

«Суха» олія для масажу: беріть на замітку!

Масаж обличчя - улюблені ласощі в кабінеті косметолога, а головне ефективні. Різноманітність косметичних засобів для масажу тільки підкреслює затребуваність цієї процедури, і все ж найбільш популярним масажним засобом залишається олія.

Багато клієнтів із задоволенням приходили б до нас на масаж, якби процедура проходила без «наслідків»: надмірного жирного блиску шкіри, відчуття плівки, забрудненого волосся.
Але відмовитися від олії ми не можемо. По-перше, вона завжди забезпечує максимально легке і комфортне ковзання, відповідно ми даруємо приємні відчуття, не надмірно розтягуючи при цьому тканини. По-друге, забезпечується дуже тривалий вплив, що важливо для кожного масажиста.
По-третє, енхансерні властивості олій підсилюють проникнення інших активних засобів догляду багаторазово.
Саме для комфортного - як для косметолога, так і для клієнта - масажу була розроблена «суха» масажна олія.
Завдяки одному з ключових інгредієнтів – кремнійорганічному мономеру, який присутній тут в аморфній формі, забезпечується прекрасна адгезія активних компонентів до клітин епідермісу. Це робить шкіру м'якою і шовковистою на дотик. Крім цього кремній бере участь у всіх обмінних процесах, що протікають в клітинах сполучної тканини і цим сприяє відновлення тонусу і тургору шкіри.
У сухій олії використовуються переважно легкі олії, а також ті, які не мають комедогенних властивостей: олія жожоба, солодкого мигдалю, соняшника, дерева Ші.
Комплекс олій є багатим джерелом насичених і ненасичених жирних кислот, відновлює водно-ліпідну мантію шкіри, перешкоджає зайвому випаровуванню вологи. Косметологу залишається тільки обрати техніку масажу, щоб перевершити очікування своїх клієнтів!