Мультимаскінг в кабінеті косметолога

Мультимаскінг в кабінеті косметолога

Мультимаскинг в кабинете косметолога
26 вересня 2023

Мультимаскінг в кабінеті косметолога

Що таке мультимаскінг?

Мультимаскінг - це метод догляду за шкірою, за якого одночасно застосовуються різні маски на різних ділянках обличчя. Цей підхід дає змогу приділяти увагу різним потребам шкіри на одному обличчі, оскільки різні ділянки шкіри можуть мати різні проблеми.

 

Коли косметологу варто застосовувати мультимаскінг?

Найчастіше різний догляд для окремих зон обличчя розглядається відносно комбінованої шкіри:

  • Т-зона з підвищеною жирністю і часто розширеними порами, схильністю до висипань – потребує глибокого очищення, себорегулюючої, протизапальної дії, також часто бажаним є матуючий ефект

  • решта обличчя: нормальна або суха шкіра – необхідне зволоження, живлення.

Однак зріла шкіра також потребує диференційованого підходу у догляді за різними зонами обличчя. Так, за деформаційного типу старіння є надлишок поверхневих жирових пакетів, перерозтягнення зв'язок, провисання тканин - птоз. І при цьому в зоні навколо очей є мімічні зморшки, дрібна посмугованість шкірного малюнка. 

 

Як поєднувати маски у комплексних anti-age процедурах?

Є чудове рішення - це комбінація Біо-альгінатної поліпептидної маски та Альгінатної маски з міорелаксуючим ефектом. Таке поєднання подбає про ділянки шкіри, які потребують ліфтингу, і про ділянки з високою мімічною активністю.

Тепла Біо-альгінатна поліпептидна маска дасть миттєвий ефект ліфтингу, завдяки екстракту чорної ікри наповнить фосфоліпідами та ненасиченими жирними кислотами ліпідну мантію шкіри, створить оклюзію для глибокого проникнення всіх активних речовин, нанесених під час процедури. 

Альгінатна маска з міорелаксуючим ефектом миттєво заповнює зморшки, розслабляє мускулатуру і зміцнює дерму. Аргірелін - біоміметичний пептид - дає botox-like ефект, що допомагає зменшити мімічні зморшки, подібно до дії ін'єкцій ботокса. Його робота заснована на конкурентному інгібуванні рецепторів на постсинаптичній мембрані. Під час активації цього рецептора ацетилхоліном змінюється поляризація м'язового волокна, і актин починає ковзати вздовж міозину, постійні скорочення тягнуть за собою дерму, посилюючи глибину зморшок. Аргірелін блокує цей рецептор - фізіологічно й абсолютно безпечно. Олія бурої водорості Dictyopteris регулює процеси ліпогенезу. Homeostatine зміцнює дерму тонкої шкіри навколо очей.

А щоб посилити зволожуючий ефект, заповнити гідрорезерв тканин, рекомендується додати як базу під альгінантну маску - Відновлююючу маску для максимального зволоження HYDRA-HELP MASK. Це підтримка осмобалансу в клітинах шкіри, стимуляція синтезу гіалуронової кислоти, утримання вологи в епідермісі завдяки гігроскопічним компонентам, відновлення ліпідного бар'єру, створення захисної плівки, що запобігає втраті вологи. 

 

Переваги мультимаскінгу у професійних процедурах

1. Економія часу та косметичних засобів

2. Урізноманітнення процедур, можливість поєднання різних текстур

3. Індивідуальний підхід до кожного клієнта

4. Ефективність за рахунок адресного впливу

 

Використовуйте мультимаскінг під час процедури, щоб посилити ефект від процедур і персоніфікувати підхід до вашого пацієнта.