Апаратні бустери: Що? Коли? Для чого? | Derma Series - Статті

Апаратні бустери: Що? Коли? Для чого? | Derma Series - Статті

Аппаратные бустеры: Что? Когда? Зачем?
29 липня 2020

Апаратні бустери: Що? Коли? Для чого?


Бустери (booster – підсилювач) – істинні помічники у кабінеті косметолога, розроблені спеціально для того, щоб підвищити ефективність процедур.

В основу створення бустерів для апаратних методик покладено усім знайомий і давно відомий напрямок у медицині - фізіотерапія, де вплив усіх можливих способів на механо-, тепло- і барорецептори дають відповідні успіхи в лікуванні багатьох патологічних станів не тільки шкірних покривів, але і внутрішніх органів.

Для посилення ефекту використовують лікарські речовини, які під впливом фізіотерапевтичних методів вводяться безпосередньо в ті зони, які того потребують. Таким чином, лікарі розширюють свої можливості. І апаратна косметологія набуває все більшого поширення – як самостійна експрес-процедура та використання різних апаратів, спеціального обладнання як одного з етапів комплексних доглядових процедур.


Навіщо потрібні бустери в апаратних косметологічних процедурах?

Безумовно, ізольований вплив електричними, механічними, водними та іншими факторами має свої позитивні моменти. Але цілеспрямований, адресний вплив апаратних процедур у поєднанні з професійними косметичними засобами, індивідуально підібраний для кожного пацієнта, дає більш виразні результати.

Дія апаратів забезпечує більш глибоке та швидке проникнення активних концентратів у шари епідермісу. Тим самим досягається більш потужний ефект, ніж при звичайному топічному нанесенні цих косметичних засобів, і вони дійсно виступають у ролі бустерів (підсилювачів).

Професійна апаратна косметика включає:

  • допоміжні засоби - гелі-провідники, які забезпечують ковзання, мають хорошу електропровідність і виступають контактним середовищем для косметичного апарату

  • лікувальні препарати адресної дії – висококонцентровані засоби, спрямовані на вирішення різних естетичних проблем (зморшки, пігментні плями, купероз, акне, гіперкератоз, сухість шкіри)

Ідеальний варіант - коли апаратні косметичні засоби мають комбіновані властивості: одночасно грають роль провідника і мають лікувально-терапевтичну або профілактичну дію. Такі апаратні бустери не тільки більш зручні в роботі і дозволяють знизити собівартість процедур при більшій ефективності, але і виключають ризик несумісності двох окремих препаратів: гелю, що проводить, і активного концентрату адресної дії.


Які характеристики повинні мати апаратні бустери?

Бустери для апаратних процедур повинні мати чіткі характеристики:

  • Компонентний склад. Одним з найважливіших факторів є висока концентрація активних речовин, які можуть бути спрямовані на зволоження, освітлення, стимуляцію регенерації тканин.

  • Іонізована форма. Активний концентрат повинен мати гарну провідність, така властивість може забезпечити його основа. Вода в даному випадку є найбільш універсальним провідником: вона не впливає на хімічний склад активних компонентів навіть при інтенсивній дії фізичними факторами, що дуже важливо.

  • Гелева текстура. Звичайно ж, засіб повинен бути зручним у використанні і не вимагати додаткових провідникових гелів. Тому консистенція і текстура бустерів повинна забезпечувати легкі ковзаючі рухи датчика і необхідний час впливу.

Найважливіше для бустерів - це утворити в тканинах депо і діяти пролонговано, при цьому не змінити свої властивості і зберегти свою активність.

Апаратні бустери CONDUCTIVE BOOSTERS від Derma Series – це активні концентрати, спеціально розроблені для застосування з найбільш поширеними апаратними методиками:

  • ультразвук

  • іонофорез

  • електропорація

  • мікротоки

Кожен бустер має чітко спрямовану дію на вирішення проблем:

Всі бустери Derma Series мають:

  • водну основу

  • гелеву текстуру

  • високу концентрацію активних компонентів

  • іонізовану форму

  • економну витрату на процедуру

  • не вимагають додаткових провідних гелів

Ці апаратні сироватки чудово впроваджуються у шкіру, не залишаючи плівки на обличчі.


Варіанти застосування апаратних бустерів

Бустери Derma Series не тільки бездоганно працюють із затребуваними апаратними методиками, але й виявляють високу ефективність як самостійні засоби (без апаратів), особливо при курсовому використанні.

Способи застосування бустерів:

  1. Експрес-процедура (бустер під апарат + завершальний крем)

  2. Бустер як активна сироватка під маску (якщо немає можливості скористатися апаратом, можна використовувати бустери без апарата під альгінатну маску або гіпс - результат відмінний!!!)

  3. Бустер для використання в комплексній процедурі для посилення адресної дії (на четвертому основному або шостому додатковому етапі)

  4. Призначення у домашній догляд за показаннями для адресного вирішення проблеми


Експрес-процедури з апаратами та апаратними бустерами мають низьку собівартість за високої ефективності. Крім апаратів, бустери Derma Series чудово зарекомендували себе в роботі з альгінатною маскою, а також у підтримуючому домашньому догляді при адресному вирішенні проблеми. Таким чином, бустери актуальні завжди - це найпростіший і найвигідніший спосіб посилити процедуру!

Більш детально про апаратні методики та застосування бустерів Derma Series дивіться у навчальному відео – тут >>


*оновлено 18.05.2023