LIPID BALANCING LIGHT CREAM

LIPID BALANCING LIGHT CREAM

Легкий крем для відновлення балансу шкіри

Легкий крем для відновлення балансу шкіри
Легкий крем для відновлення балансу шкіри
Легкий крем для відновлення балансу шкіри
Легкий крем для відновлення балансу шкіри
Легкий крем для відновлення балансу шкіри
Сегмент
  • 100 мл
  • 50 мл
  • 100 мл
  • -
Артикул
P221/H222
У процедурі

Комбінації препаратів з урахуванням особливостей жирної шкіриЧистка
Акція!
Для збереженя цілісності ліпідного бар'єру дуже важливо підтримувати рівень вологи у шкірі та запобігти втраті вологи. Особливо влітку!!!!

Зневоднена шкіра — це одразу +10років до зовнішнього вигляду, покресленості шкірного малюнку, нові зморшки, некомфортні відчуття, підвищений ризик алергічних реакцій тощо.

Підтримуємо рівень зволоженості шкіри КОМПЛЕКСНО!

3 в 1 від Derma Series:
  • зволоження
  • біоревіталізація
  • міорелаксація

Зі знижкою понад 30%!!!!

В наборі: 
  • Р117 ANTI-WRINKLE SERUM - Сироватка проти зморшок з міорелаксуючим ефектом, 50 мл
  • Р208 ANTI-WRINKLE MASK - Альгінатна маска з міорелаксуючим ефектом, 400 г
  • Р135 HYDRA-HELP MASK - Відновлююча маска для максимального зволоження, 200 мл
  • Р221 LIPID BALANCING LIGHT CREAM - Легкий крем для відновлення балансу шкіри, 100 мл (можна замінити на Р111 4-SYNERGY BRIGHTENING CREAM или Р114 REVIT AHA CREAM)
Ціна набору = 1990 грн

Дві маски з набору - рекомендуємо використовувати їх ОДНОЧАСНО у догляді для максимального ефекту: Р135 - як екран, Р208 - зверху.

Акція діє до 20 червня
До кінця Акції
07
:
07
:
47
:
20

•    Відновлення ліпідного бар’єру шкіри
•    Синтез ендогенних церамидів
•    Нормалізація балансу жирних кислот себуму
•    Заспокійлива, протизапальна дія
•    Виробництво Швейцарія

Легкий крем для відновлення балансу шкіри ідеально відновлює ліпідну мантію шкіри, нормалізує якісний і кількісний склад жирних кислот на поверхні епідермісу. Крем діє заспокійливо на шкіру, зменшуючи прояви запальних реакцій.
Збалансований склад олій пінника лугового, жожоба та глікосфінголіпідів заповнюють недолік жирних кислот, утворюють гідрофільні канали, сприяючи доставці активних компонентів в глибокі шари шкіри. Глікосфінголіпіди підсилюють синтез церамідів, одночасно будучи субстратом для відновлення клітинних мембран, що підвищує захисні властивості шкіри і перешкоджає втраті вологи. Завдяки активній концентрації ніацинаміду знижується синтез тригліцеридів в себоцитах, що сприяє зменшенню запальних реакцій. Глюконат цинку має потужну протизапальну дію, сприяє зниженню синтезу дигідротестостерону, а також є модулятором місцевої імунної відповіді. Якісне відновлення ліпідного балансу, а також додатковий комплексний ефект робить цей крем ідеальним лікувальним кремом для жирної шкіри!
Крем має найлегшу флюїдну текстуру, абсолютно не комедогенний! Незважаючи на багатий оліями склад, крем швидко поглинається і не залишає плівки на обличчі й відчуття жирності.

КОЛИ ЗАСТОСОВУВАТИ:
•    Для відновлення захисних властивостей шкіри
•    При хронічних дерматозах
•    Для шкіри, що схильна до жирності
•    При ознаках порушення корнеобалансу
•    В комплексному лікуванні себореї та акне

ГЛЮКОНАТ ЦИНКА - має потужну протизапальну дію за рахунок зниження активності запальних цитокинів. Крім того, він є каталізатором ферментів, пригнічує фермент 5-альфа-редуктазу, який блокує синтез дигідротестостерону, знижуючи надмірну роботу сальних залоз. Завдяки антиоксидантним властивостям бере участь в синтезі супероксиддисмутази, підтримує бар'єрну функцію шкіри, тургор і гідробаланс

ОЛІЯ ПІННИКА ЛУГОВОГО - насичена довголанцюговими жирними кислотами. Вони вбудовуються в ліпіди рогового шару шкіри і утворюють в ньому гідрофільні канали. Завдяки цьому утримується волога в шкірі, створюється захисна плівка без оклюзії. Олія пінника лугового пом'якшує, підсилює бар'єрну функцію шкіри. Має антиоксидантні, омолоджуючі та пом'якшувальні властивості.

ГЛІКОСФІНГОЛІПІДИ - біотехнологічного походження, абсолютно ідентичні глікосфінголіпідам організму. Вони являють собою гідрофобну (складні ліпіди) і гідрофільну (глікозиди) частини. Вони впроваджуються в клітинну структуру мембран, заповнюють стінку клітин, пошкоджених окислювальним стресом або запальними процесами. Один зі складних ліпідів - цереброзид в результаті біохімічних реакцій перетворюється в церамід, стимулюючи при цьому синтез ендогенних церамідів. Глікосфінголіпіди утворюють гідрофільні канали в роговому шарі епідермісу і таким чином підвищують проникність для активних компонентів при цілеспрямованому впливі.

АЛАНТОЇН - має активну пом'якшувальну і загоювальну дію, активізує регенерацію клітин за рахунок їх проліферації. Пом'якшуючи роговий шар, алантоїн стимулює видалення ороговілих клітин, тим самим ефективно попереджаючи закупорку пор і утворення запальних елементів. Зволожуючі і заспокійливі властивості алантоїну забезпечують захист шкірі в умовах підвищеного агресивного навколишнього середовища.

ОЛІЯ ЖОЖОБА - суміш рідких воскових ефірів, утворених мононенасиченими лінійними жирними кислотами і спиртами. Цей компонент, як і всі воски, є стійкими до окислення, мають високу температурну стабільність, що дозволяє використовувати його в якості природного консерванту, перешкоджаючи «прогорканню» і окисленню косметичної композиції. У той же час олія жожоба має багато фізико-хімічних властивостей, що дозволяють віднести її до класу ліпідів. За своїм складом ефірні воски жожоба схожі з воском, що входять до складу шкірного сала sebum. З одного боку, змішуючись із вмістом шкірного сала, олія жожоба утворює на поверхні шкіри напівпроникний ліпідний шар, ефективно захищає і зволожує її. З іншого боку, завдяки наявності в складі ненасичених жирних кислот, олія жожоба легко проникає крізь ліпідний бар'єр, захоплюючи за собою розчинені в ньому біологічно активні компоненти.

ВІТАМІН В3 (НІАЦИНАМІД) - потужний регулятор клітинного метаболізму. Збільшує синтез церамідів і вільних жирних кислот в епідермісі, тим самим відновлюючи порушений ліпідний бар'єр і баланс вологи у шкірі, підвищуючи бар'єрну функцію шкіри. Впливає як антиоксидант, захищаючи ДНК клітин від пошкодження ультрафіолетом. Як похідний компонент нікотинової кислоти ніацинамід дуже ефективний відносно гіперпігментації - освітлює шкіру, вирівнює її тон. Ніацинамід - водорозчинна форма вітаміну В3. Дуже ефективний у боротьбі з акне і постакне. Має протизапальний ефект за рахунок пригнічення активності 3-5-цАМФ-фосфодіестерази, пригнічує синтез тригліцеридів у себоцитах.

Нанести на завершальному етапі на ділянку обличчя і шиї легкими помпажними рухами.
Вивчити протоколи